Bad North deze week gratis in de Epic Games Store

Even het Noorden kwijt.

Epic Games biedt deze week Bad North gratis aan. Nog tot en met donderdag 28 november is de game gratis te downloaden via de Epic Games Store. Vanaf dan is dan weer het fantastische Rayman Legends gratis beschikbaar.

bad North is een real-time tactische game met roguelite elementen. Op verschillende eilanden probeer je je bevolking te beschermen tegen hordes binnenvallende Vikingen. In de Epic Games Store krijg je bovendien de Jotunn Edition van de game, die onder andere nieuwe items, vijanden en Commander traits toevoegt.

Epic Games biedt nog tot eind dit jaar elke week een of meerdere gratis games aan via zijn webwinkel. De afgelopen weken kon je onder andere al Nuclear Throne, Ruiner en Qube 2 gratis oppikken.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread