Epic games biedt binnenkort Oxenfree gratis aan via de Epic Games Store. Van 21 maart tot en met 4 april kun je de game gratis downloaden. Tot die tijd is Slime Rancher nog gratis beschikbaar in de webwinkel.

Oxenfree is de eerste game van ontwikkelaar Night School Studio. Je speelt als Alex, een tienermeisje dat samen met enkele vrienden op een verlaten eiland terechtkomt waar allerlei bovennatuurlijke fenomenen plaatsvinden. Jouw keuzes in conversaties bepalen mee de afloop van de game.

Epic Games biedt om de twee weken een nieuwe titel gratis aan via zijn webwinkel. Zo kon je eerder onder andere Thimbleweed Park en The Jackbox Party Pack downloaden. Daarnaast komt ook The Division 2 exclusief naar de Epic Games Store.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.