De Amerikaanse cultfilm Groundhog Day krijgt een vervolg in de vorm van een VR-game. Groundhog Day: Like Father Like Son wordt ontwikkeld door Tequila Works, bekend van The Invisible Hours en RiME.

In Groundhog Day: Like Father Like Son speel je als Phil Connors Jr, zoon van het hoofdpersonage in de film. Net als vaderlief zit Phil gevangen in het stadje Punxsutawney, waar dezelfde dag zich keer op keer herhaalt.

Tequila Works belooft alvast diepgaande narratieve gameplay en interacties met alle NPC's. Als speler heb je een actieve invloed op het verhaal en kleuren jouw beslissingen het verloop van de dag, terwijl je zo snel mogelijk de cyclus tracht te doorbreken.

Hier lees je nog eens de RiME review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo