Gerucht: Crash Team Racing krijgt een remaster

Officiële aankondiging tijdens de Game Awards.

PlayStation Access presentatrice Hollie Bennett hint op Twitter naar het bestaan van een CRT: Crash Team Racing remaster. De officiële aankondiging wordt volgens de presentatrice aanstaande vrijdag op de Game Awards gedaan.

Daarnaast zijn er twee dobbelstenen in de kleur van Crash Bandicoot getoond. Normaliter hang je die aan de binnenspiegel van je auto. Uitgever Activision heeft eerder veel succes geboekt met zowel de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy als de Spyro Reignited Trilogy.

Het origineel is door Naughty Dog gemaakt en kwam in 1999 exclusief voor de PlayStation 1 uit. De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is ook eerst tijdelijk exclusief voor de PlayStation 4 uitgebracht. Vermoedelijk gaat dat ook met de CRT: Crash Team Racing remaster gebeuren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread