Tycoon-game Weedcraft Inc. aangekondigd

Wat een trip!

Uitgever Devolver Digital kondigt Weedcraft Inc. aan, een tycoon-game waarin je wiet teelt en verkoopt in de Verenigde Staten. De game komt in 2019 op de pc uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Het doel van de game is om marktleider te worden. Dat doe je door het juiste personeel aan te nemen, de competitie in de gaten te houden en nieuwe soorten wiet te ontwikkelen om zo de concurrentie voor te blijven.

Weedcraft Inc. gaat nog een stapje verder doordat je zowel politici als de politie kunt omkopen. Het is zelfs mogelijk om campagne te voeren om de wet aan te passen en medische marihuana te legaliseren.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread