Sega Mega Drive Mini release uitgesteld

Werk aan de winkel.

Sega laat op Twitter weten dat de Sega Mega Drive Mini release is uitgesteld naar 2019. Begin dit jaar heeft het bedrijf de Sega Mega Drive Mini onthuld. De miniconsole moest in 2018 in Japan lanceren. Nu dat niet gehaald wordt, volgt er in 2019 een wereldwijde release.

Naast een gelijktijdige release is het uitstel goed nieuws. Sega maakt bekend met een gerenommeerde Japanse software ontwikkelaar samen te werken aan een verbeterde versie van de miniconsole. Het bedrijf streeft erna om het origineel eer aan te doen.

smm

Het is onduidelijk wat dat betekent voor de eerder aangekondigde samenwerking met AtGames, het bedrijf achter de slecht ontvangen Sega Genesis Flashback console. Daarnaast heeft Sony de PlayStation Classic aangekondigd, het bedrijf zijn eigen miniconsole.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread