Nintendo heeft de releasedatum van Nintendo Switch Online onthuld. Het online abonnement lanceert op 19 september. Vanaf dan is het niet langer mogelijk om de meeste Switch games gratis online te spelen.

Om games als Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Arms en Mario Tennis Aces te spelen heb je vanaf volgende week dus een abonnement nodig. Ook voor Pokémon Let's Go! Pikachu and Eevee en Super Smash Bros. Ultimate zal de online dienst vereist zijn. Voor verschillende games geeft het abonnement je ook de mogelijkheid om je save files op te slaan in de cloud.

12

Een jaarabonnement voor Nintendo Switch Online kost 20 euro. Het is ook mogelijk om met acht familieleden een groepsabonnement te nemen voor 35 euro per jaar. Wie een abonnmenent neemt, krijgt ook onbeperkt toegang tot 20 NES-games. Alle andere Nintendo Switch Online info lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Nintendo Switch review

Nintendo schakelt een versnelling hoger.

De beste micro SD kaarten voor je Nintendo Switch

De grootste opslag voor de laagste prijs.

De beste gaming headsets in 2018 voor pc, PS4 en Xbox One

Razer, HyperX, Tritton, Sennheiser en meer!