Yoshi-game voor Nintendo Switch heet Yoshi's Crafted World

Aldus de officiële Nintendo-website. 

De Yoshi-game voor de Nintendo Switch heet Yoshi's Crafted World. Dat heeft tijdelijk op de officiële Nintendo-website gestaan. Inmiddels is de pagina weer verwijderd, maar niet voordat iemand het heeft vastgelegd.

De aankondiging stond vermoedelijk gepland voor de Nintendo Direct uitzending van afgelopen vrijdag. Echter werd de uitzending geannuleerd vanwege de Hokkaido-aardbeving in Japan. Waarschijnlijk wordt de titel bij de volgende Nintendo Direct alsnog onthuld.

yoshiscraftedworld
Met dank aan Nintendo Wire.

Vorig jaar is de nieuwe Yoshi-game voor Nintendo Switch onthuld. De grafische stijl lijkt erg op die van Yoshi's Woolly World voor de Wii U, maar met een focus op papier en karton. Eerder liet Nintendo weten dat de Yoshi-game voor de Nintendo Switch is uitgesteld naar 2019.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread