Skullgirls komt binnenkort naar de Switch

Samen met alle DLC.

Lab Zero Games maakt bekend dat Skullgirls naar de Switch komt. Een exacte releasedatum is er nog niet, de ontwikkelaar heeft enkel onthuld dat de game 'binnenkort' uitkomt en zowel een digitale als fysieke release krijgt.

De Switch-versie bevat alle DLC die in de 2nd Encore editie zitten. Die geeft je onder andere toegang tot 14 personages, een volwaardige Story Mode en extra uitdagingen. De Switch-versie bevat daarnaast ook online multiplayer.

Skullgirls lanceerde in 2012 voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Later kwam de game ook naar de PlayStation 4 en Xbox One onder de name Skullgirls Encore. De game is ontwikkeld door Mike Zaimont, die voordien een professionele BlazBlue-speler was.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread