Steam Summer Sale 2018 is begonnen

Solden!

De Steam Summer Sale van 2018 is officieel van start gegaan. Tijdens de Steam Summer Sale zijn er diverse aanbiedingen in Valve's digitale winkel te vinden. De kortingsperiode loopt van 21 juni tot en met 5 juli.

Enkele titels die met de soldenperiode mee doen zijn Tyranny, Grim Dawn, Ni No Kuni 2, PUBG en de Fallout-reeks. Kortingen variëren van 10 procent tot 90 procent.

steam_sale_2018

Tijdens de Steam Summer Sale heb je ook de mogelijkheid om via de browser game Saliens gratis games te winnen. Bij die game krijg je de taak om je Saliens "Deal-Tection Station" te verdedigen en samen met de Steam Community de Duldrumz te verslaan.

De eerdere geruchten over de Steam Summer Sale startdatum zijn dus correct. Valve organiseert ieder jaar tijdens de zomerperiode een soortgelijke sale.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread