Metal Wolf Chaos XD aangekondigd

Remaster van een vergeten From Software game.

Tijdens de E3 2018 van Devolver Digital is Metal Wolf Chaos XD aangekondigd. From Software bracht de originele Metal Wolf Chaos in 2004 enkel in Japan uit voor de Xbox. De remaster lanceert lanceert later dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

In de game speel je als Michael Wilson, de nieuwe president van de Verenigde Staten en tevens Mech-piloot. De remaster belooft onder andere verbeterde graphics, resoluties tot 4K. Daarnaast komen er ook verbeteringen voor de gameplay en krijgt de game een nieuwe manier om te saven.

Er is meer From Software-gerelateerd nieuws. Tijdens de E3 2018 persconferentie van Microsoft is Sekiro: Shadows Die Twice aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread