Paradox Interactive kondigt Imperator: Rome aan

Ad fontes.

Paradox Interactive heeft Imperator: Rome aangekondigd. De game is van de makers van Europa Universalis en Crusader Kings en lanceert in 2019.

Imperator: Rome is een grand strategy game die zich afspeelt ten tijde van het Romeinse Rijk. Volgens de ontwikkelaar heeft de game 'de meest gedetailleerde map ooit in een Paradox-game'. Zo is het mogelijk om een rijk van Spanje tot India uit te bouwen.

De game laat je onder andere toe om militaire strategieën uit te dokteren, handel te drijven en je rijk in provincies op te delen. Ook is het mogelijk om verschillende andere volkeren in je leger te rekruteren.

Paradox Interactive bracht in het verleden al heel wat grand strategy games uit. Zo lees je op de site onder andere onze Stellaris review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread