Battlerite krijgt Battle Royale-modus

Een nieuw perspectief.

Ontwikkelaar Stunlock Studios maakt bekend dat Battlerite een nieuwe modus genaamd Battlerite Royale krijgt. De modus lanceert deze zomer en wil spelers 'een frisse en andere kijk op het Battle Royale-genre' bieden.

Battlerite is een Diablo-achtige game waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. In de Battlerite Royale-modus vechten twintig spelers het tegen elkaar uit op een map die dertig keer groter is dan de normale map. Je hebt de keuze uit 27 heroes en kunt zowel als duo als alleen spelen.

Battlerite is niet de enige game die binnenkort een Battle Royale-modus krijgt. Eerder dit jaar is voor Paladins een Battlegrounds-modus aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread