SNES Classic Mini al meer dan vier miljoen keer verkocht

Maxi omzet voor mini console.

Nintendo maakt bekend dat er al meer dan 4 miljoen exemplaren van de SNES Classic Mini zijn verkocht. In de eerste maand na de release waren er reeds twee miljoen consoles verkocht. Intussen zijn er dus nog eens zoveel verkochte exemplaren bijgekomen.

De SNES Classic Mini lanceerde op 29 september 2017 en bevat 21 klassiekers uit het 16-bit tijdperk. In tegenstelling tot de lancering van van de NES Classic Mini slaagde Nintendo er deze keer wel in om voldoende consoles te produceren om aan de vraag te voldoen.

Nintendo heeft aangekondigd de productie van de NES Classic Mini opnieuw op te starten.Op de site vind je alle SNES Classic Mini info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread