FROM Software laat via Twitter weten dat de Armored Core-serie nog niet voorbij is.

"We kunnen op dit moment niets aankondigen, maar we laten de AC serie niet hier eindigen. We stellen het op prijs als je nog heel even kunt wachten", aldus de tweet. Op de Japanse PlayStation Store kun je een gratis Armored Core dynamic theme downloaden.

De laatste Armored Core game uit de hoofdserie kwam in 2012 uit. Daarna heeft From Software zich voornamelijk bezig gehouden met een obscure serie waarin je door kerkers loopt en om de haverklap wordt doodgestoken door skeletten en andere demonische zielen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Kadokawa koopt From Software

Japanse uitgever krijgt ontwikkelaar van Souls-serie in handen.

Red Dead Online krijgt open bta in november

Voor wie Red Dead Redemption 2 koopt.