FROM Software: 'Armored Core is nog niet voorbij'

Domo Arigato, mister Roboto.

FROM Software laat via Twitter weten dat de Armored Core-serie nog niet voorbij is.

"We kunnen op dit moment niets aankondigen, maar we laten de AC serie niet hier eindigen. We stellen het op prijs als je nog heel even kunt wachten", aldus de tweet. Op de Japanse PlayStation Store kun je een gratis Armored Core dynamic theme downloaden.

De laatste Armored Core game uit de hoofdserie kwam in 2012 uit. Daarna heeft From Software zich voornamelijk bezig gehouden met een obscure serie waarin je door kerkers loopt en om de haverklap wordt doodgestoken door skeletten en andere demonische zielen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread