Capcom brengt Puzzle Fighter uit op Android- en iOS-apparaten.

Puzzle Fighter is een game waarin je gekleurde juwelen op elkaar stapelt en grote combo's laat exploderen. Op de achtergrond staan bekende personages uit Capcoms games. De game komt oorspronkelijk uit de arcade en is later ook op de Playstation 3 en de Xbox 360 uitgebracht.

De game is momenteel uit in een aantal landen, waaronder Australië en Mexico. De game wordt spoedig wereldwijd gelanceerd. De review van Marvel vs. Capcom: Infinite lees je op de site. Een aantal vechters uit die game komen voor in Puzzle Fighter.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth