Sony heeft de datum van de PlayStation Experience 2017 onthuld.

Het evenement wordt dit jaar van vrijdag 8 tot zondag 10 december in CaliforniŽ gehouden. De laatste twee dagen van het evenement zijn toegankelijk voor het publiek, en kaartjes kosten 75 dollar. Op de eerste dag houdt Sony een persconferentie, die via een livestream te volgen is.

Vorig jaar werd onder andere de eerste trailer van The Last of us 2 onthuld. Het is nog niet duidelijk wat Sony dit jaar tijdens het evenement laat zien.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content