Microsoft laat weten dat een nieuwe systeemupdate voor de Xbox One onder andere het Home Menu van de console aanpast. Xbox Insiders kunnen de update nu uitproberen.

De nieuwe versie van de pagina bevat onder andere de mogelijkheid om je laatst gespeelde game te snel starten, suggesties voor het toevoegen van vrienden die dezelfde games spelen en de optie om tijdelijke kortingen in de Marketplace te bekijken.

De update voegt ook een 'My Games' - knop aan het dashboard toe. Via deze knop heb je direct toegang tot je bibliotheek. Daarnaast krijg je ook opties voor het beheren van de content die op je feed te zien is.

Microsoft wijzigt ook de Guide feature van de Xbox One. Zo krijgt de Guide meer tabs waardoor je makkelijker kunt zien wie online is. Je kunt ook tussen tabs navigeren met behulp van de bumpers.

Er is meer Microsoft-gerelateerd nieuws. Zo dook onlangs het gerucht op dat de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ook naar de Xbox One komt.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content