'Naadloze multiplayer' Watch Dogs 2 vanaf nu beschikbaar

Servers nu online op de PS4 en de Xbox One.

De 'naadloze multiplayer' van Watch Dogs 2 is een week na het uitkomen van de game geactiveerd. Dat meldt ontwikkelaar Ubisoft.

PlayStation 4- en Xbox One-gebruikers kunnen vanaf nu gebruik maken van de Watch Dogs servers. Hierin kan je vrienden uitnodigen voor co-op games en zoeken naar nieuwe co-op partners.

Ook kan je in de wereld van een rivaal hacken en op zoek gaan naar doelwitten voor Bounty Hunts. Verder kun je ook een premie op je eigen personage activeren.

-system-headline

Ontwikkelaar Ubisoft geeft verder aan dat andere opties nog geactiveerd gaan worden. "Het ontwikkelteam houdt de stabiliteit van de seamless multiplayer in de gaten. Als alles goed blijft draaien, worden de overige modi toegevoegd."

"Doelwitten en Prime_Eight rivalen verschijnen in de wereld van de speler zodat je hierop kunt jagen zonder de mobiele Multiplayer App te hoeven gebruiken. Ook kom je bevriende Dedsec-hackers tegen waarmee samen Dedsec-opdrachten in San Fransico gespeeld kunnen worden."

"We blijven periodieke updates uitgeven voor de naadloze multiplayer. We willen alle spelers bedanken voor hun geduld en ondersteuning." aldus Ubisoft.

Watch Dogs 2 is vorige week uitgebracht voor de pc en de Xbox One. De pc-versie van de game lanceert op 29 november. Lees hier Carl zijn Watch Dogs 2 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur  |  artcl0ud

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread