Bekijk: Genital Jousting - WTF Game van het jaar! (NSFW)

Geen geleuter.

Opnieuw is bewezen dat videogames wel degelijk Kunst met een grote K zijn. In multiplayer game Genital Jousting is het de bedoeling om...weet je wat? Kijk de trailer gewoon en alles wordt duidelijk. Het zal in elk geval niet duidelijker worden. Genital Jousting is nu te koop op Steam Early Access voor 4,99 euro.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread