PlayStation 4 Slim release - 5 dingen die je moet weten

Wie sterk is, kan ook slim zijn.

Vandaag komt de PlayStation 4 Slim uit. De console van hardwarefabrikant Sony is een afgeslankte versie van de bestaande PlayStation 4. Erg verrassend is die slim-variant niet, want ook voor de vorige generatie PlayStation-consoles kwam er een afgeslankte versie op de markt. Hier lees je vijf dingen die je over de console moet weten.

Het nieuwe standaardmodel

console en controller

De PlayStation 4 Slim is een afgeslankt model van de huidige PlayStation 4. Het toestel biedt geen krachtigere hardware, maar is wel kleiner, stiller en energiezuiniger dan zijn grote broer. De productie van de 'oude' PlayStation 4 wordt stopgezet, en de PlayStation 4 Slim wordt de standaardconsole. Dat is een logische zet van Sony, aangezien de PlayStation 4 Slim de betere versie van de PlayStation 4 is. Bovendien zou dat betekenen dat er op termijn met ook nog de PlayStation 4 Pro zowaar drie versies van Sony's console in de winkels zouden liggen. Om de verwarring in te perken, kiest Sony ervoor korte metten te maken met de oude PlayStation 4-versie.

Ga verder naar het volgende PlayStation 4 Slim feit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Taalwachter

Bert is een goedhartige kerel, zolang hij geen taalfouten ruikt. Zijn vrije tijd besteedt hij aan het poetsen van de schedels van redactieleden die ooit een dt-fout hebben gemaakt. Vindt de Game Boy Advance nog steeds de beste console ooit.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread