'This War of Mine: The Little Ones voorlopig niet naar pc'

Uitbreiding alleen te spelen op PS4 en Xbox One.

De Poolse ontwikkelaar 11 bit studios bevestigt vandaag tegenover Eurogamer dat de Little Ones-uitbreiding voor This War of Mine voorlopig niet uitkomt voor de pc. Voor die overzetting is het team momenteel te klein.

This War of Mine lanceerde vorig jaar voor de pc en is sinds kort ook te koop voor de PlayStation 4 en Xbox One. Die versie bevat door The Little Ones ook kinderen, met bijbehorende extra campagnes. Ze helpen je, maar je moet ook goed op ze passen.

11 bit wil eerst modding tools uitbrengen voor de pc-versie en daarnaast ook de consoleversie ondersteunen. Verder wordt er nog gewerkt aan een hele nieuwe game. Er werken rond de 40 ontwikkelaars bij de studio, die daarmee hun handen al vol hebben.

This War of Mine is een survivalgame, waarin je 'gewone' mensen moet laten overleven in een oorlogsgebied. Als een 'mistroostige versie van The Sims', zoals Bruce het noemde in zijn This War of Mine review.

De game is ook uit voor Android en iOS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Total War: Warhammer 3 releasedatum bekend

Komt ook naar Xbox Game Pass voor pc.

Scenario's toegevoegd aan De Sims 4

Geld verdienen en opnieuw verliefd na een breuk.

PlayStation Plus games van november gelekt

Met onder andere Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Advance Wars 1+2: Re-boot Camp release uitgesteld

Nog even wachten op Andy en zijn vrienden.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread