'Dragon Quest Heroes behoudt RPG-elementen'

Meer action RPG dan Warriors-game.

Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below behoudt de RPG-elementen waar de serie om bekend staat. Hiermee is de Koei Tecmo's game wezenlijk anders dan zijn bekende Warriors (Musou)-serie, zo zeggen de makers in een interview met Finaland.

"Het grootste verschil tussen Dragon Quest Heroes en de Warriors-series [o.a. Hyrule Warriors] is dat de Warriors-games allemaal om de actie draaien," zegt producent Kenichi Osugawara. "In Warriors-games zit je in een slagveld en gaat alles om dat ene gevecht. Met Dragon Quest Heroes hebben we een actie RPG waar je verschillende karakters met hun eigen levels hebt die reageren afhankelijk van het verhaal."

"Met Dragon Quest Heroes hebben we geprobeerd om de game niet in de stijl van Dynasty Warriors te maken, maar juist echt als een Dragon Quest-game," vult serieproducent Ryota Aomi aan.

De Europese releasedatum van Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below is 16 oktober, wanneer de game exclusief uitkomt op de PlayStation 4. In Azië is de game al uit op de PlayStation 3 en 4.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread