Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Europese releasedatum bekend voor Dragon Quest Heroes

Slime Collector's Edition onthuld.

Square Enix maakt bekend dat Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and the Blight Below vanaf 16 oktober verkrijgbaar is in Europa. De game is sinds eind februari uit in Japan. Daar is Dragon Quest Heroes ook uit op de PlayStation 3. Hier lanceert de game alleen voor de PlayStation 4.

De uitgever onthult tevens de Slime Collector's Edition. Deze bevat een schatkist met daarin de game, een Slime-knuffel, een Slime-sleutelhanger en een Slime-sleutelkoord.

Ook krijg je er elf in-game accessoires bij, voornamelijk wapens. Deze editie kost 99,99 euro en is alleen te koop in de webwinkel van Square Enix zelf.

Dragon Quest Heroes is geen traditionele RPG, maar een hack and slash-game die gebaseerd is op de Dynasty Warriors-serie. De game is ontwikkeld door Omega Force, die eerder verantwoordelijk was voor het soortgelijke Hyrule Warriors (review).

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties