Square Enix lanceert Final Fantasy Tactics voor Android

Vier jaar na iOS-versie.

Square Enix lanceert vandaag zonder aankondiging vooraf Final Fantasy Tactics: The War of the Lions voor Android-apparaten. Deze touchscreen-versie lanceerde in 2011 al voor iOS.

De mobiele versies zijn een overzetting van de gelijknamige game die in 2007 uitkwam voor de PlayStation Portable. War of the Lions is op zijn beurt weer een port van de originele Final Fantasy Tactics, die in 1997 lanceerde voor de eerste PlayStation-console.

Final Fantasy Tactics is een turn-based strategiegame. Je bouwt een team, waarvan de leden bekende Final Fantasy-jobs hebben als Black Mage, White Mage, Monk en Summoner. Het is de eerste game die zich afspeelde in Ivalice, een setting die veel later ook gebruikt zou worden voor Final Fantasy 12.

De Android-versie van Final Fantasy Tactics: The War of the Lions is direct te downloaden op Google Play en kost 13,99 euro. Er is geen ondersteuning voor controllers.

1
2
3

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread