Releasedatum fantasy MMO Wander onthuld

Releasetrailer toont nieuwe gameplaybeelden. 

Fantasy MMO-game Wander is vanaf vrijdag 5 juni verkrijgbaar voor de pc en PlayStation 4. Dit meldt ontwikkelaar Crystal via een bericht op PlayStation Blog.

De studio omschrijft Wander als een verhalende game waarin niet gevochten wordt. Het legt de nadruk op het ontdekken van een wereld waarin je samen met andere spelers geheimen moet oplossen. Je communiceert met ander spelers door middel van zogeheten Glyph-symbolen die je tekent via de DualShock 4-touchpad.

Je begint het leven als een gigantische boom en het is aan jou om te achterhalen wat de reden van je bestaan is. Gaandeweg ontgrendel je nieuwe vaardigheden en verander je van gedaantes. Je vliegt hoog in de lucht als een griffioen of ontdekt de zeebodem als een vlug amfibisch wezen.

Wander is vanaf vrijdag 5 juni verkrijgbaar voor de pc via Steam en de PlayStation 4 via de PlayStation Store. De aanschaf van de game is eenmalig en bevat geen maandelijks betaalmodel.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread