Guitar Hero Live aangekondigd

Nieuwe controller ook onthuld.  

Uitgever Activision kondigt Guitar Hero Live aan. De nieuwe game wordt gemaakt door DJ hero-ontwikkelaar FreeStyleGames.

Guitar Hero Live verschilt op meerdere vlakken van zijn voorgangers. Zo is de gitaar-controller compleet herzien voor de game. De controller die je gebruikt in Guitar Hero Live heeft tweemaal drie zwarte en witte knoppen die aan de onder- en bovenkant van de gitaarhals zitten.

guitar

De nieuwe Guitar Hero heeft ook een compleet aangepaste look. Zo maakt de nieuwe game geen gebruik meer van computergegenereerde personages. Deze zijn vervangen door acteurs die voor een echt publiek optreden. "We hebben eigenlijk een film gemaakt. Elk liedje is uniek en heeft een eigen band, publiek en podium", aldus Jamie Jackson van FreeStyleGames in een interview met gamesite Gamespot.

De volgende bands en artiesten zijn al bevestigd voor Guitar Hero Live: The Black Keys, Fall Out Boy, Gary Clark, Jr., Ed Sheeran, The War on Drugs, My Chemical Romance, The Rolling Stones, The Lumineers, Pierce the Veil, Skrillex, The Killers, Blitz Kids en Green Day.

Guitar Hero Live komt eind dit jaar uit voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en Nintendo Wii U. Een aangepaste versie van de game komt ook uit voor apparaten die draaien op iOS of Android.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread