Microsoft voert systeemupdate Xbox One door

Met onder meer een verbeterd quick-launch menu.

Microsoft heeft een firmware-update voor de Xbox One doorgevoerd, zo kondigt het bedrijf aan.

De firmware-update brengt enkele toepassingen met zich mee die eerder alleen voor bètatesters beschikbaar waren. Zo is het nu eenvoudiger om via Snap Centre toegang te krijgen tot je berichten en je Achievements-lijst.

Microsoft heeft daarnaast ook een nieuw quick-launch menu toegevoegd. Dit maakt het eenvoudiger om te schakelen tussen de game die je aan het spelen bent en je laatst gebruikte app. Je kan via het quick-launch menu ook korte gameplay-filmpjes maken.

Een andere toepassing laat je controller op afstand vibreren, voor als je het accessoire kwijt bent. Microsoft heeft daarnaast ook de mediaspeler van de Xbox One aangepast zodat je nu .mkv-bestanden op je Xbox af kan spelen.

In onderstaande video geeft Major Nelson van Microsoft een demo van de nieuwe Xbox One-features.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread