Steam Summer Sale 2014 van start

Dagaanbiedingen, flitskortingen en meer.

Valve is de Steam Summer Sale van 2014 gestart. De eerder gelekte data blijken juist nu duidelijk is dat deze editie tot 30 juni aanstaande loopt.

Traditiegetrouw kent de zomeruitverkoop dagaanbiedingen (Daily Deals) die om de 24 uur plaats maken voor een nieuwe set goedkopere games. Momenteel is zo onder meer XCOM: Enemy Unknown te koop voor €4,99, Far Cry 3 voor dezelfde prijs en The Witcher 2: Assassins of Kings voor €3,99.

Daarnaast zijn er iedere acht uur vier nieuwe games met flitskorting (Flash Sales) te koop. De keuze van de community (Community's Choice) werkt dit jaar iets anders. Dit keer kies je niet één game uit die je graag met korting wil zien, maar kies je uit twee sets van vier games die bij de meeste stemmen allen goedkoper beschikbaar komen.

Door geld te spenderen en te stemmen in de Summer Sale van Steam ontvang je willekeurige Summer Adventure-kaarten (trading cards). Eens je de set van tien compleet hebt maak je er een unieke badge van, waarmee je toegang krijgt tot een van de beschikbare in-game voorwerpen voor verschillende free-to-play games. Battleblock Theater, Dota 2 en Path of Exile doen daar onder andere aan mee.

Het dagelijkse scorebord is helemaal nieuw. Zodra je een badge maakt of op de 'Join a Team'-knop drukt, kom je in een van de vijf kleuren teams terecht. Door het maken van badges verdien je punten. Het team dat gezamenlijk de meeste punten haalt op een gegeven dag, wint. Dertig leden uit dat team krijgen vervolgens drie gratis games van hun wenslijst.

steam

Advertentie

Ga naar comments (4)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (4)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread