The Walking Dead en The Wolf Among Us van ontwikkelaar Telltale Games komen dit jaar naar PlayStation 4 en Xbox One.

The Wolf Among Us en The Walking Dead: Season 2 waren voorheen enkel als losse afleveringen te downloaden. Maar nu krijgen de pc, Mac, PlayStation 3 en Xbox 360 ook een fysieke versie die in de winkel verkrijgbaar wordt. Ze volgen hiermee het voorbeeld van The Walking Dead: Season 1 dat al eerder fysiek in de winkel te verkrijgen was.

Opmerkelijk is dat de fysieke versie van The Walking Dead voor de huidige generatie spelconsoles beide seizoenen bevat. Zo kunnen PlayStation 4 en Xbox One bezitters die nog niet met de game bekend zijn, vanaf het begin beginnen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Derek Taal

Derek Taal

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Meer artikels van Derek Taal

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content