Zevende editie Firstlook op 11 en 12 oktober 2014

Voorverkoop begint op 1 mei.

Dit jaar vindt in het weekend van 11 en 12 oktober in Jaarbeurs Utrecht de zevende editie van Firstlook plaats. Dat meldt de organisatie via Twitter en de eigen website.

De kaartverkoop start op donderdag 1 mei om 18.00 uur. Het gaat hierbij om Early Bird- en Early Access-kaarten voor respectievelijk 10 en 25 euro. Wie een kaartje van de laatste categorie weet te bemachtigen, krijgt de mogelijkheid de beursvloer twee uur voor de normale openingstijden te betreden. Ook heb je dan voorrang bij alle theaters.

Firstlook is een jaarlijks terugkerende beurs en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste game-evenement van de Benelux. Bezoekers krijgen de mogelijkheid de nieuwste pc- en consolegames te spelen nog voordat ze in de winkel liggen. Het is nog niet duidelijk welke games dit jaar speelbaar zijn, maar dat wordt in de komende maanden bekendgemaakt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread