Pokémon Lucario bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Tweeëntwintigste vechter bekend.

Pokémon Lucario is een speelbaar personage in Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS. Dit bevestigt bedenker Masahiro Sakurai vandaag. De teller van aanwezige vechters komt hiermee op tweeëntwintig. Lucario is eveneens al speelbaar in Super Smash Bros. Brawl.

Net als in voorloper Brawl is het speciale aan Lucario zijn 'Aura'. Hij wordt sterker naarmate hij meer schade oploopt. Sakurai geeft aan dat de invloed hiervan in de nieuwe game nog groter is. "We hebben het effect van Aura versterkt, een beschadigde Lucario is dus een gevaarlijke vijand," aldus Sakurai.

Super Smash Bros. verschijnt in 2014 voor zowel Wii U als Nintendo 3DS. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Onlangs werd bekend dat de versies verschillende trophies hebben.

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede en Lucario keren terug. Animal Crossings 'Villager,' de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man en Rosalina zijn nieuw.

luca

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel Deinema

Michiel Deinema

Redacteur

Onuitputtelijke bron van zinloze kennis. Niet te beroerd om deze kennis ongevraagd met iedereen te delen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Nieuwe Mortal Kombat-film komt uit in 2021

Hopelijk kent de productie geen fatale afloop.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread