Makers Joe Danger onthullen No Man's Sky

Ter land, ter zee en in de ruimte.

Via een trailer op het VGX-evenement toont Hello Games voor het eerst No Man's Sky, dat eerder als Project Skyscraper door het leven ging. De Londense studio is vooral bekend vanwege de Joe Danger reeks, en telt vier leden. Onder hen zitten vroegere werknemers van Criterion Games (Burnout) en Kuju Entertainment.


Met No Man's Sky slaan ze een nieuwe richting in. De game belooft een grootschalige sci-fi wereld die je al stappend, zwemmend en vliegend ontdekt. Er zijn verschillende planeten, elk met een eigen ecologie en ecosysteem.

De focus ligt voor het team op het creëren van een ambitieus multiplayer universum voor een groot aantal spelers tegelijk. "Ons doel is het maken van een game die de next-gen naar de kroon steekt en de term indie-gaming herdefinieert," zo vertelde Hello Games-manager Sean Murray aan indiestatik.com. "We spelen allemaal in hetzelfde universum." Over een releasedatum is nog niks bekend.

Lees in onze No Man's Sky preview alles wat we over de game weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread