Disney lanceert Star Wars-game Tiny Death Star

Als eerste game sinds overname van de licentie.

Disney's eerste Star Wars-game sinds de overname van de licentie is vanaf nu verkrijgbaar: Star Wars: Tiny Death Star. Ontwikkelaar NimbleBit pakte Tiny Tower als basis en overgoot het met een Star Wars-sausje.

Tiny Death Star is een sim-game met bekende personages als Darth Vader, Yoda, Ewoks en Wookies. De game is gratis te downloaden en te spelen voor Windows 8, Windows Phone en iOS + Android-apparaten. Wel is er een in-app winkel die runt op microtransacties.

Disney nam vorig jaar de Star Wars-licentie over en kreeg het daarmee ook voor het zeggen op gamesgebied. Ontwikkelaar LucasArts werd daarbij grotendeels opgedoekt. De ontwikkeling van de next-gen game Star Wars 1313 werd tevens geannuleerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread