Sony: 'The Elder Scrolls Online oorspronkelijk niet voor consoles'

Heeft zelf Bethesda overgehaald.

The Elder Scrolls Online is in ontwikkeling voor consoles omdat Sony Bethesda daarvan heeft overtuigd. Eerst stond de titel slechts in de planning voor pc. Dat zegt Adam Boyes van Sony Amerika in een interview met GameInformer.

Boyes: "Er is geen reden om het niet te doen - ik hou van MMO's en ik hou van The Elder Scrolls. Dus ik had zoiets van, 'Waarom doen jullie dit eigenlijk niet?' Bethesda zei dat er nog geen plannen voor waren. Daarop zei ik, 'Wat nou als wij samen een plan bedenken om het toch te doen?"

Eerder werd bekend dat The Elder Scrolls Online gepaard gaat met abonnementskosten. Voor de consoles is nog niet helemaal duidelijk hoe dit model werkt, aangezien je al betaald om er überhaupt op online te gamen.

The Elder Scrolls Online komt volgend jaar uit voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Pokémon Sword en Shield krijgen Expansion Pass

Inclusief heel wat oude en nieuwe Pokémon.

The Elder Scrolls Online trekt volgend jaar naar Skyrim.

Nu maar hopen dat je geen pijl in je knie krijgt.

Verder op de site...

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread