PS Vita krijgt Murasaki Baby

Creatieve Tim Burton-stijl game gebruikt unieke Vita-controls.

Murasaki Baby komt naar de PlayStation Vita. In deze creatieve 2D-platformer begeleidt de speler hoofdpersoon Baby door een wereld vol kinderdromen en -angsten.

Wanneer ze ontwaakt in een fantasiewereld, voelt Baby zich verdwaald. Ze heeft alleen haar paarse ballon en weet niet wat te doen. De speler gebruikt het touchscreen om haar bij de hand te nemen en zo gaan Baby en de speler op avontuur door een bizar landschap.

Ontwikkelaar Ovosonico vertelt dat zijn debuuttitel sterk leunt op een emotionele band tussen de speler en Baby. "Het unieke van de van de game met touch controls is dat daadwerkelijk fysiek de hand van het kind pakt met de controller," zegt ontwikkelaar Massimo Guarini in een interview met Eurogamer. "Deze manier van interactie biedt meteen een emotionele reactie."

De visuele stijl van Murasaki Baby lijkt op die van filmmaker Tim Burton (The Nightmare Before Christmas, Corpse Bride).

Murasaki Baby komt uit op de PS Vita. Ovosonico heeft geen versies op andere platformen bekendgemaakt. De releasedatum is onbekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread