The Elder Scrolls Online heeft microtransacties

De terugkeer van het Horse Armor? 

Vlak na de aankondiging dat er voor The Elder Scrolls Online abonnementskosten betaald zullen moeten worden heeft ontwikkelaar ZeniMax Online Studios bekendgemaakt dat de game ook gebruik maakt van microtransacties.

Middels een in-game store kunnen spelers met echt geld diverse voorwerpen aanschaffen.

"Er zullen geen bonuspunten of dat soort dingen verkocht worden", vertelt director Matt Firor in een interview met AusGamers. "Wel kun je in onze winkel leuke extra's kopen zoals de mogelijkheid om de naam van je karakter te veranderen".

Firor belooft dat de voorwerpen in het basis spel allemaal gratis zijn en zullen blijven: "Alles in onze core game is inbegrepen bij de abonnementskosten." Het vermoeden bestaat dus dat het hier vooral cosmetische uitbreidingen betreft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mike van Schijndel

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carričre als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread