Muramasa wordt opnieuw geboren

Deze herfst is de game te downloaden via het Playstation Network.

Ontwikkelaar Aksys Games heeft aangekondigd dat Muramasa: Rebirth over enkele maanden naar het Europese continent komt. De remake van Muramasa: The Demon Blade zal rond de herfst in de virtuele winkelrekken van de PlayStation Store liggen. Eigenaars van een PS Vita kunnen de hack-and-slash titel dan downloaden.

Een boel nieuwe content en een grafische update moeten je overtuigen om de titel aan te schaffen. Zo zijn de graphics geoptimaliseerd voor de Vita. De ontwikkelaar belooft dat ze van je beeldscherm af zullen spatten.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om met verschillende speelbare karakters 108 zwaarden verzamelen die allemaal een andere speciale aanval hebben. Naast die gigantische hoop zwaarden zullen er ook nieuwe karakters beschikbaar zijn die allemaal een andere speelstijl hebben. Bij je aankoop van het spel beschik je over twee personages, maar daarnaast vallen er nog vier extra te downloaden, elk met hun eigen levels, monsters en verhaallijn.

Een exacte releasedatum is niet bekend, maar onderstaande trailer staat alvast voor je klaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jorit de Kruijff

Jorit de Kruijff

Redacteur  |  Jorit

Onverslaanbaar met Fifa.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread