Nieuwe Warhammer 40K voor next-gen consoles

En ook voor de PC...

De nieuwe Warhammer 40K gaat Eternal Crusade heten en wordt gemaakt door Behaviour Interactive. Het spel is aangekondigd voor eind 2015 dus Warhammer-fans moeten nog even geduld hebben. Het spel zal een third-person MMO worden en er wordt in de persberichten gesproken over de toevoeging van bekende Warhammer-voertuigen zoals de Predator en de Ork Battlewagon. Helaas zijn er nog geen screenshots beschikbaar, dus vooralsnog moeten we het doen met de summiere aankondiging. Behaviour Interactive heeft nog weinig ervaring in MMO's maar maakte eerder o.a. Wet en Naughty Bear. Zij ontwikkelen nu deze nieuwe Warhammer titel voor PS4, Xbox One en de PC.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread