Amnesia: A Machine for Pigs uitgesteld

Niet voor deze zomer.

Amnesia: A Machine for Pigs, opvolger van de Amnesia: The Dark Descent, zal zijn vooropgestelde releasedate van zomer 2013 niet halen. Dit maakte Frictional Games zelf bekend via hun officiële fora:

"We weten dat we het tweede kwartaal van 2013 niet zullen halen, we weten echter ook wanneer het spel klaar zal zijn voor release. We hebben nog geen exacte datum geprikt. Je kan nu echter genieten van het goede weer in de zomer en er naar uitkijken to gaming with the piggies wanneer de zomer op zijn einde loopt."

Amnesia: A Machine for Pigs is niet alleen een spel met één van de meest tot de verbeelding sprekende titels ooit, maar schept ook grote verwachting bij gamers met een voorliefde voor horror. De voorganger, Amnesia: The Dark Descent uit 2011, wordt sindsdien gelauwerd als een van de meest angstaanjagende games allertijden.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread