PS4 wordt op 10 juni getoond

Teaser kondigt hardware reveal aan.

Sony zal de PlayStation 4 op tien juni in z'n geheel tonen. Het bedrijf zette net een teaser trailer online waarin een zwarte console vaag afgebeeld wordt. Aan het einde van het filmpje wordt uitgelegd dat de console op tien juni voor de eerste keer aan het publiek getoond zal worden. Op de E3-beurs die op elf juni begint zal de console dus in alle waarschijnlijkheid te bezichtigen zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread