OUYA open voor game inzendingen

Indien geaccepteerd, is de game te koop op launch.

Ontwikkelaars kunnen vanaf heden games presenteren voor de OUYA, een aankomende console die draait op de Android 4.1 Jelly Bean operating system. Geaccepteerde spellen gaan online op 28 maart, de dag dat de OUYA naar Kickstarter donateurs verscheept wordt.

Het aanmelden van spellen gebeurt via deze pagina. De eisen voor ontwikkelaars zie je hier.

Aanvaarde spellen gaan zo spoedig mogelijk naar de OUYA marktplaats en ontwikkelaars kunnen, in tegensteling tot bijvoorbeeld de Xbox Live games, hun spellen updaten en patchen zo vaak ze willen, zonder hiervoor te betalen. Spellen die voor 28 maart geaccepteerd zijn en de top drie meeste speeltijd behalen, worden gebruikt door OUYA gebruikt tijdens documentaires. Dit geeft deze drie spellen extra media-aandacht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread