Marble Hornets team werkt mee aan Slender: The Arrival

Want de eerste game was nog niet eng genoeg...

Ontwikkelaar Blue Isle Studios heeft de handen ineengeslagen met het team dat verantwoordelijk is voor de creepy YouTube 'documentaire' Marble Hornets. Joseph DeLage, Troy Wagner en Tim Sutton schrijven het script voor Slender: The Arrival.

De samenwerking is blijkbaar iets dat door de fans van de Slenderman legende vaak is aangevraagd. Voor hen kan het maar niet eng genoeg zijn.

Het verhaal van Slenderman kwam op YouTube goed tot zijn recht, toen Delage, Wagner en Sutton 'waargebeurde' beelden op hun kanaal zetten (zie onder). Hierin was te zien hoe de documentairemakers achterna gezeten werden door Slenderman. Het fenomeen, dat voor het eerste vorm kreeg op het forum van Something Awful, bereikte ineens een veel groter publiek.

Het gamende publiek kwam vervolgens in aanraking met Slenderman door Slender: The Eight Pages, de gratis voorloper van The Arrival. De sequel wordt echter veel groter en zal daarom ook niet gratis zijn.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread