Sony komt met "Crossbuy"

Koop een PS3 game en krijg de Vita versie gratis. 

Sony komt met een nieuwe initiatief, genaamd Crossbuy. Simpel gezegd krijg je de Vita versie gratis bij de aankoop van een compatibele PS3 game. Het initiatief werd al bevestigd voor Playstation All Stars, Sly Cooper en Ratchet & Clank QForce. Deze games maken vanzelfsprekend gebruik van de cross-platform functies tussen de Vita en de PS3 - die Sony op deze manier dan ook zwaar wil promoten.

Vermoedelijk worden later ook andere games aan het programma toegevoegd. Sony doet er duidelijk alles aan om de (zwakke) verkoop van de Vita aan te zwengelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread