Crytek maakt alleen nog free-to-play

De makers van Crysis en Homefront.

Na het afronden van de huidige projecten zal ontwikkelstudio Crytek enkel nog free-to-play games uitbrengen. Naast Crysis 3 en Homefront 2 wordt er op dit moment gewerkt aan multiplayershooter Warface. Die laatste game is het eerste product dat de nieuwe richting inslaat. Voor zover bekend werken de andere projecten niet volgens het free-to-play model.

Chief Executive Officer van het bedrijf, Cevat Yerli, geeft aan dat het niet ten koste zal gaan van de kwaliteit van de toekomstige titels. Hij gaf aan dat de kwaliteit gewaarborgd zal worden met budgetten van tien tot dertig miljoen dollar per game.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Thomas Mak

Thomas Mak

Editor Eurogamer Benelux

Thomas is een gamer met een lichte identiteitscrisis. Hij speelt het liefst een point and click adventure om daarna verder te gaan met een sportgame. Vervolgens schuift hij een singleplayer shooter in zijn 360 om de dag of te sluiten met een action-adventure met rpg elementen. Thomas speelt alles, behalve een Japanse rpg. Tsja, je moet ergens een grens trekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread