THQ sluit hun studio in San Diego

Move van UFC naar EA maakt slachtoffers. 

Gisteren maakte EA bekend dat ze vanaf nu games mogen ontwikkelen voor UFC, de bekende vechtsport. Een zware klap voor THQ, dat zich een franchise ziet ontglippen op het moment dat ze in financiële problemen zitten.

THQ heeft dan ook aangekondigd dat het meteen zijn studio in San Diego sluit. De studio was bezig met het ontwikkelen van de nieuwe UFC game - wat vanzelfsprekend niet langer nodig is. De uitgever bevestigde wel dat voor alle werknemers een oplossing werd gezocht, ofwel bij een andere THQ studio ofwel bij EA's UFC ontwikkelaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Korneel Deschamp

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread