Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Indie Royale: Alpha Bundle is uit

Veelbelovende alpha actie.

Heb je de games uit de Be Mine en Valentine Bundles inmiddels al helemaal grijs gespeeld en ben je op zoek naar nieuwe indie titels om je in vast te bijten? Dan dient de volgende spellenverzameling zich al aan. Vandaag is Indie Royale's Alpha Collection live gegaan!

Het is op zijn minst gezegd uniek om een bundle uit te brengen met games die eigenlijk gewoon helemaal nog niet af zijn maar laat dat je vooral niet weerhouden om dit sympathieke initiatief te steunen. Door de bundle aan te schaffen ontvang je niet alleen de geheel speelbare alpha versies van de drie geselecteerde games maar zul je ook gratis toekomstige updates ontvangen.

De selectie is indrukwekkend:

Towns is spectaculair experiment waar ik persoonlijk al lange tijd naar uitkijk. De game belooft een aanstekelijke mengelmoes tussen hardcore bouwsim Dwarf Fortress, kerkersimulator Dungeon Keeper en strategisch fantasiespel Majesty. De twist in Towns is dat je dit keer niet zelf in de modderige laarzen van de avonturiers stapt maar de ontwikkeling en bouw van een dorpje in handen hebt waardoor je door middel van het upgraden van gebouwen en het creëren van magische voorwerpen de woeste helden ondersteunt om de onder het dorpje gelegen kerker schoon te schoppen van manisch monstertuig!

Ontwikkelaar Phr00t lijkt met 3079 de ultieme liefdesverklaring aan Minecraft en Fallout te willen maken. In een apocalyptische blokjeswereld trek jij er op uit om diverse opdrachten uit te voeren en het op te nemen tegen bizarre tegenstanders. 3079's wereld zal volledig willekeurig worden samengesteld en biedt een rijkdom aan gebieden, gebouwen, voorwerpen, quests en karakters om mee aan de slag te gaan.

Wyv and Keep: The Temple of the Lost Idol doet terugdenken aan verslavende games als Rick Dangerous en The Lost Vikings. In een kleurrijke en vooral prachtige 2D pixelwereld trek je aan hendels, spring je over greppels, activeer je mechanische constructies en verzamel je waardevolle schatten. De gameplay is gebaseerd op de twee hoofdrolspelers die afzonderlijk van elkaar kunnen worden gespeeld of samen met een co-op maatje via local of online play.

De games zijn speelbaar op PC, Linux en Mac en zullen binnen 3-6 maanden allemaal geheel speelbaar zijn. Meer informatie over de Alpha Collectie vind je op de officiële website.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Read this next