Raving Rabbids krijgen TV-serie

Op Nickelodeon in 2013.

Wat ooit startte als een mini-game side-story in de Rayman-serie is duidelijk uitgegroeid tot één van Ubisoft's grootste franchises. Zo groot dat de Raving Rabbids nu zelfs een eigen animatiereeks krijgen!

De tv-serie wordt gemaakt door het recent opgerichte Ubisoft Motion Pictures en zal om te starten 26 afleveringen van een half uur krijgen op Nickelodeon. In Frankrijk worden ze een tikje anders uitgezonden worden: daar worden het 78 afleveringen van zeven minuten. De serie zal te zien zijn ergens vanaf 2013.

De volgende Raving Rabbids-game die uitkomt is Raving Rabbids: Alive & Kicking voor Kinect. De game verschijnt op 1 november. Onze redacteur Jan-Bart is er alvast razend enthousiast over.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread