Op 1 juli verschijnt de derde en mogelijk laatste Transformers-film in Amerika, net op tijd om voor de titel van zomerblockbuster te gaan. En of je het nu leuk vindt of niet, er zal alweer een gelijknamige game rond die periode in de winkelrekken belanden.

Een opmerkelijk feit dat ons toch een beetje hoop geeft is dat Transformers: Dark of the Moon niet de verhaallijn van de film zal volgen. In plaats daarvan zal het een proloog zijn.

Spelers zullen aan de slag kunnen gaan met een gloednieuwe transformatiemogelijkheid, stealth force genaamd. Deze modus kan je zien als een kruising tussen de voertuig- en robotvorm van de Transformers, die het beste van beide gedaanten combineert.

Het spel wordt ontwikkeld door High Moon, de studio die vorig jaar Transformers: War for Cybertron afleverde, een spel dat door ons helemaal niet slecht werd bevonden.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Meer artikels van Odin van Schoote