1 Friend Code per 3DS-gebruiker

En meer multiplayernieuws.

Tijdens de Europese persconferentie omtrent de Nintendo 3DS liet Laurant Fisher weten dat elke speler maar één Friend Code meer zal hebben om online tegen vrienden te kunnen spelen. Bij vorige DS-handhelds werd per game telkens een nieuwe Friend Code aangemaakt.

De Friend Code zal automatisch worden gedeeld met nabije 3DS-eigenaars dankzij de StreetPass-functie van de handheld. Verder zullen via die functie automatische battles kunnen gevoerd worden (bijvoorbeeld in Super Street Fighter IV 3DS) en krijg je oa. het land en de Mii te zien van mensen die je gepasseerd bent. Dit gebeurt enkel wanneer je aangegeven hebt dat je dit wilt.

Als je vrienden toegevoegd hebt kan je sindsdien zien of ze online zijn, wat ze aan het spelen zijn en je kunt ze vervolgens makkelijk joinen voor een online spelletje, eender waar ter wereld via WiFi. Zo werd er een schietspelletje onthuld dat je via multiplayer zult kunnen spelen en dat al geïnstalleerd zal zijn op iedere 3DS: FaceRaiders. Spelers zullen een foto moeten trekken van hun gezicht en vervolgens zullen ze hun vrienden in-game recht in het gezicht kunnen schieten. Iets om naar uit te kijken dus!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Odin van Schoote

Odin van Schoote

Benelux Editor  |  odinvanschoote

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread